Waarom een allround dj voor jouw feest of evenement?


In Nederland staan we bekend om de dj’s. Deze bekende dj’s zoals Martin Garrix, Hardwell, Armin van Buuren, Tiesto en noem maar op, zijn gericht op specifieke genres. Zo zitten zij allemaal in de elektronische muziek. Maar wanneer jij een feest gaat geven en een diversiteit aan gasten hebt, ben je waarschijnlijk eerder op zoek naar een dj die allround draait. Je zoekt naar een dj die bekend is met meerdere stijlen. Kiezen voor zo’n allround dj heeft een aantal voordelen en daar willen we het graag even met je over hebben.

Een allround dj kan alles voor je draaien maar wat hem met name zo bijzonder maakt, is dat hij ook de kennis in huis heeft van de verschillende genres. Het is voor het goed mixen van muziek namelijk erg belangrijk hoe een nummer in elkaar zit en om te weten wat in iedere stijl de hitjes zijn. Zo is de dj bekent met wat werkt en wat niet zodat jij zorgeloos kunt genieten.

Een allround dj begrijpt iedere wens. Of het nu gaat om een salsa feest, happy hardcore of top 40. In alle gevallen is het belangrijk dat de dj precies begrijpt wat jij bedoelt zodat hij met je mee kan denken. Ook als je wilt dat er voor ieder wat wils is op het feest, dan kan een allround dj daarmee aan de slag.

Vooral bij trouwfeesten is dit het geval; er zijn veel verschillende soorten gasten, van familie tot collega’s. Dan wil je wel dat iedereen het naar zijn zin heeft en zich weet te vermaken. Maar ook jij begrijpt dat die knaller voor je oma misschien net wat te heftig is en je twijfelt of die slow dance bij je collega’s wel aanslaat. Gelukkig beschikt een allround bruiloft dj dan over de kwaliteiten om ervoor te zorgen dat iedere gast iets herkend in de muziek en iedereen het naar zijn zin heeft.

Tot slot heb je bij een allround dj altijd de optie om verzoekjes aan te vragen. Vooraf weet je natuurlijk nooit precies hoe de avond gaat lopen en dan kan het leuk zijn om spontaan een nummer op te zetten. Vooral bij de allround dj is dit dan geen probleem, omdat hij alle muziek bij zich heeft!

Eigenlijk wilde ik graag artiest worden. Helaas kan ik niet zingen of een instrument bespelen. Met zo’n 125 optredens per jaar als allround dj leid ik toch een artiestenbestaan. Sinds 2003 mix ik fulltime hits & classics op privé-feesten en zakelijke evenementen op de meest uiteenlopende en bijzondere locaties door heel Nederland. Het is geweldig om gasten te vermaken met muziek, remixen én videoclips. Helemaal als ik dat doe met live artiesten zoals een saxofonist of bands. Ik hou van muziek en de verschillende emoties die je ermee kan losmaken. Wil je meer weten? Lees dan m’n volledige biografie en klik hieronder op website.

https://ambitious.nl/waarom-een-allround-dj/