Zoekmachinemarketing voor allround verhuurbedrijfMijn ‘oude’ website bestond slechts uit een beknopt en onvolledig overzicht van ons verhuurassortiment. Daarbij merkte ik dat we niet goed gevonden werden in Google.

Omdat ik in 2011 al de overtuiging had dat het internet de toekomst heeft en ik de concurrentie voor wilde blijven, heb ik geïnvesteerd in een duurzame website van vipmarketing.

Zij hebben mijn gehele assortiment van bouwmaterieel en toebehoren tot in het detail ingericht en het belangrijkste: we zijn nu op alles wél uitstekend vindbaar! Van Hoogwerkers tot Heftrucks en van Aggregaten tot Steigers. En ik kan met recht zeggen dat die vindbaarheid mij heeft geholpen in het vergroten van mijn marktaandeel in de regio Rotterdam!
Gaat u voor feiten of fictie? Bekijk meer op het fullservice online marketing bureau dat geen sprookjes vertelt.

source