Wat een baas #2 – Tim (17) en Fleur (20) van Tim's VerhuurbedrijfHet aantal ondernemers onder de 20 is de laatste vijf jaar verdubbeld, volgens cijfers van de KVK. In de nieuwe YouTube-serie Wat een Baas gaat YoungCapital-oprichter Hugo de Koning op bezoek bij deze jonge bazen, om te ontdekken wat hen drijft. In aflevering twee ontmoet hij Tim (17) en Fleur (20).

In 2013 werd Tim’s verhuurbedrijf – een bedrijf dat alles verhuurt voor een goed feest – ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op 11 april, Fleurs verjaardag. Want hoewel de naam anders doet vermoeden, wordt deze onderneming gerund door een broer en zus: Tim (17) en Fleur (20) Lafeber.
Hun bedrijf vierde dit jaar zijn zesjarig-bestaan, maar de ondernemersdrang uitte zich veel eerder bij Tim en Fleur. Op hun zevende en negende stonden broer en zus al achter een koek-en-zopie-kraampje.
Het bleef niet bij popcornmachines en koek-en-zopie. Tim’s verhuurbedrijf heeft inmiddels een groot aanbod. Suikerspin- en slushpuppy-machines, statafels, heaters, partytenten: het staat allemaal in hun oma’s garage, klaar om verhuurd te worden.

Waarom Tim en Fleur ondernemen? Dat vertellen ze in de video. Ook geven ze nog een tip aan alle ondernemers.

——

Abonneer je op het YouTube-kanaal van YoungCapital:

➝ Algemene vacatures:
➝ Instagram:
➝ Facebook:
➝ Twitter:
➝ Pinterest:
➝ LinkedIn:
➝ Snapchat: YoungCapital

source