VERHUURBEDRIJVEN raken DURE SPULLEN kwijt door DIEFSTAL | Undercover in Nederland | KIJK MisdaadDe reportage laat zien hoe veel verhuurbedrijven slachtoffer worden van diefstal. In goed vertrouwen geven hardwerkende ondernemers hun dure spullen mee zonder deze ooit terug te zien. Alberto Stegeman springt op de bres om met zijn collega’s de werkwijze van oplichter Arnold B te achterhalen en hem te confronteren met zijn diefstal.
Abonneer voor meer:

———————————————————————————

In ‘Undercover in Nederland’ infiltreert presentator Alberto Stegeman verschillende milieus, circuits & industrieën om misstanden en illegale praktijken bloot te leggen. Hij doet dit met verborgen camera’s en regelmatig ook in vermomming of met vermomde collega’s.

Bekijk meer clips van ‘Undercover in Nederland’:

Meer zien? Bekijk gehele afleveringen op KIJK.nl:

———————————————————————————

Programma’s, films, exclusieve clips, sportwedstrijden en meer. Helemaal gratis! Download de app of ga naar

Volg ons ook op:

———————————————————————————

Welkom op het officiële kanaal van KIJK misdaad. Op dit kanaal zie je clips, compilaties & recaps van onze beste misdaad programma’s, waaronder Foute Boel, Handhavers, Gestalkt & Oplichters in het Buitenland. Hier vind je de meest heftige confrontaties, verschrikkelijkste huisjesmelkers & sluwste oplichters. Abonneer nu op het kanaal om altijd de nieuwste video’s te kijken.

#KIJK #misdaad #undercoverinnederland

source