Verhuur van Talentkisten en kinderkostuumsDeze video gaat over de Talentkisten en kinderkostuums van de TalentenVlinder.

Een leuke themadag of schoolfeest organiseer je eenvoudig met een leuke Talentkist of prachtige kinderkostuums van De TalentenVlinder. Wij beschikken over maar liefst 20 Talentkisten en meer dan 800 prachtige handgemaakte kinderkostuums.

Met deze grote collectie kinderkostuums wordt het uitvoeren van een musical of toneelvoorstelling betoverend en eenvoudig.

Bij De TalentenVlinder hangen rekken met originele kinderkostuums klaar.

Oud-Hollands, Middeleeuwen, Showbizz Sterren, Atlantis, Safari, Kabouters, Elfen, Kriebeldieren en vlinders, Poppendokter, Bloemenkinderen, Brandweer, Cowboys en –girls, Indianen, Flower power, Survival, Heksen en tovenaars, Rock & Roll.

Dit is slechts een greep uit onze collectie. We hebben een ruim aanbod van meer dan 800 kostuums! Deze staan lang niet allemaal op de foto en kunnen ook nog gecombineerd worden.

Wij raden je daarom aan om gewoon eens bij ons langs te komen, de sfeer te proeven en met eigen ogen te zien wat er in meer dan 15 jaar is opgebouwd. Regelmatig horen wij mensen, die voor de eerste keer bij ons binnenkomen, zeggen: “Wow, dat is veel en netjes, dat hadden we echt niet verwacht!”

Kijk voor meer informatie op onze site:

source