Token to Travel – Op locatie naar keuze


In deze groepsactiviteit gaan jullie de snelste route van A naar B zoeken, terwijl je middenin een levensgrote kaart van Europa staat. Om een traject te bouwen tussen 2 landen heb je specifieke materialen nodig, die je kan proberen te stelen uit het Centraal Station. Het Centraal Station wordt door een team van bewakers in de gaten gehouden, die het spel kunnen winnen als geen enkel team binnen de tijd zijn route af heeft. 

Token to Travel is een activiteit die geschikt is voor gemengde groepen. Er moet zowel gerend (of beter gesprint) worden, als gepuzzeld en aangestuurd. De spelers werken in teams samen, en kunnen de rol op zich nemen die het beste bij ze past. 

De activiteit wordt met 4 teams gespeeld. We beginnen met een toepasselijk warming-upje en spelen daarna 4 rondes Token to Travel. Elk team speelt 1 keer voor bewaking en elke ronde worden de regels van het spel een beetje uitgebreid. In totaal zijn we ongeveer anderhalf uur bezig.

Qua locatie kunnen jullie voor deze activiteit in overleg een parkje uitkiezen. Het parkje moet met de auto bereikbaar zijn, aangezien een ervaren instructeur de nodige materialen mee zal nemen.

De activiteit kan vanaf 12 personen gespeeld worden en kost €15 per persoon + een reiskostenvergoeding van €0,25 per km, gerekend vanaf Buren (Gelderland).https://www.teamuitstapje.nl/arrangement/500/token-to-travel-op-locatie-naar-keuze