Sharlo Feestwinkel Party Verhuur & Ballonnen in Maarssen (Utrecht), Attractie VerhuurSharlo Feestwinkel Party Verhuur & Ballonnen in Maarssen (Utrecht). De meest uitgebreide verhuurder van midden Nederland.

Wij zijn de goedkoopste ballonnen leverancier uit Maarssen, Utrecht, & Omstreken.

Onze prijzen zijn altijd voordelig. Dat is omdat onze prijzen incl. btw zijn. En dat wij altijd voor u de juiste oplossing zoeken zodat u weinig tot geen extra kosten heeft. Al komt u voor 1 helium ballon of een complete zaal versiering. U kunt altijd bij Sharlo Feestwinkel terecht.

Wij durven te zeggen dat wij een zeer uitgebreid bedrijf hebben en inmiddels al meer dan 10 jaar bestaan. Onze totaalprijs kunnen wij bij afname van meerdere artikelen altijd aanpassen in uw voordeel zodat u, aan het einde van de streep altijd voordelig uit bent.

Wij zijn zeer flexibel in de bezorgtijden. Wij bezorgen 7 dagen in de week, dus als u voor uw feest of evenement bijvoorbeeld een ballonnenboog nodig heeft. Dan belt u Sharlo en die zorgt ervoor dat de boog geleverd word. Bij Sharlo staat de klant altijd op nr. 1. Wij halen ook eventueel de ballonnendecoratie weer voor u op. Dit gaat in overleg met de klant. Wanneer u de ballonnen decoratie toch liever wat langer wilt houden is dat geen probleem. Ophalen gaat dan gewoon in overleg met Sharlo Feestwinkel. Wilt u informatie over ballonnen decoratie dan kunt u ons altijd gewoon bellen. Heeft u een offerte dan kunnen wij altijd kijken of we een Passende aanbieding kunnen doen in uw voordeel.

Wanneer u een offerte of informatie wilt aanvragen kan dat via info@sharlo.nl. Tevens bent u van harte welkom in onze Feestwinkel. Onze medewerkers staan u dan graag te woord voor informatie en advies.

Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0346-822124 voor informatie advies of bestellingen. Wij brengen en halen in gratis in Maarssen en Maarssenbroek

source