Roadtrip Speurtocht Pakket – Autotocht vanaf iedere gewenste locatie


– De eindbestemming is een verrassing
– De puzzels worden afgestemd op jullie groep (ook geschikt voor kinderen)
– De bestuurder kan ook meedoen

 

In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt voor een leuk en origineel dagje weg met de auto. Terwijl jullie een lekker muziekje opzetten, vogelen jullie al puzzelend de juiste route naar de eindbestemming uit. Het pakket wordt zo samengesteld, dat de puzzels passen bij jullie groep. Verder zorgen we dat iedereen in de auto mee kan denken, ook de bestuurder!

 

Hoe werkt het?
Vanaf een door jullie uitgekozen startlocatie, gaan jullie met de auto op pad. Jullie beginnen met de eerste puzzel, die je op moet lossen voordat je weg kunt rijden. De oplossing van de eerste puzzel is de eerste bestemming die je in de navigatie kan invoeren. Vanaf dan kan je gaan rijden en de volgende puzzel oplossen. Elke volgende puzzel leidt tot een volgend punt op de route naar de eindbestemming.

 

Waar rijden we naartoe?
Uiteindelijk zullen jullie bij de eindbestemming uitkomen. Waar of wat dat is, is voor jullie een verrassing. Wel kun je van tevoren zelf een voorkeur opgeven. Zo kun je aangeven of je uit wilt komen in de natuur, in de stad of bij een activiteit. In overleg is er van alles mogelijk, en ook een complete verrassing kan geregeld worden.

 

Hoelang zijn we onderweg?
Dat is natuurlijk een beetje afhankelijk van of je in één keer goed rijdt. Als je helemaal goed rijdt, ben je zo’n anderhalf tot 2 uur onderweg. Komen jullie er niet uit? Geen probleem, dan kan je altijd een hint-envelop openen, of desnoods zelfs een antwoord-envelop. We laten jullie natuurlijk niet eindeloos verdwalen 😉

 Na een uur of 2 bereiken jullie de eindbestemming. Daar kunnen jullie zo lang blijven als je wilt, want vervolgens gaan jullie op eigen gelegenheid weer naar huis. Je kan bij ons aangeven hoelang je ongeveer wilt dat de terugweg nog duurt.

Prijs 
De kosten voor een Roadtrip speurtocht pakket bedragen €30 exclusief verzendkosten. Als je hetzelfde pakket met 2 of meer auto’s wilt gebruiken, kost elk extra pakket €15 exclusief verzendkosten. https://www.teamuitstapje.nl/arrangement/499/roadtrip-speurtocht-pakket-autotocht-vanaf-iedere-gewenste-locatie?tu_source=newest