Lach je stuk in boot en tuk


Dit heb je nog nooit gedaan, rijden met een elektrische Tuk Tuk door de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch én een vaartocht met een elektrische sloep!

De activiteit is in de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch. Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer met een kopje koffie/thee met gebak. Hier start de activiteit met de elektrische sloep én de elektrische Tuk Tuk.

Na de ontvangst is het tijd om in de elektrische tuk tuk te stappen. Met de Tuk Tuk rij je een mooie route door de omgeving. Verken polders en dorpen in de omgeving op geheel originele wijze. Na de Tuk Tuk tocht kom je weer terug bij je start locatie en is het tijd voor een korte pauze op een zonnig terras. 

De Tuk Tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de Tuk Tuk is 24 jaar of ouder en minimaal 3 jaar in het bezit van een B-rijbewijs.

Na de korte pauze bij Fort Lunet stap je op de sloep voor een prachtige vaartocht door de smalle kreekjes van Nationaal Park de Biesbosch. De sloep bestuur je zelf, je legt zelf aan en navigeert zelf. Na de tocht leg je de boot weer aan bij Fort Lunet en is het tijd voor een welverdiende afsluiting van deze dag. Sluit de dag af met een gezellige borrel of een overheerlijke barbecue, en je dagje uit in Brabant kan niet meer stuk! 

 

Voorbeeldprogramma:

09.30 uur – Ontvangst bij Fort Lunet met koffie/thee en gebak (excl.)

10.00 uur – Start GPS Mini Tuk Tuk Challenge

12.00 uur – Einde GPS Mini Tuk Tuk Challenge + start ludieke prijsuitreiking

12.15 uur – Start lunch (excl.) 

13.30 uur – Start zelfstandige vaartocht naar Nationaal Park de Biesbosch (zonder spel, u krijgt wel een vaarkaart van ons mee)

17.30 uur – Einde vaartocht

17.45 uur – Start barbecue (excl.)

 

Let op: dit is een voorbeeldprogramma dat aangepast kan worden aan je wensen.https://www.teamuitstapje.nl/arrangement/60/lach-je-stuk-in-boot-en-tuk