inspiratie en ideeën van Ambitious


Wil jij een feest organiseren met een uniek thema maar heb je wat inspiratie nodig? Dan zit je hier helemaal goed. Hieronder vind je namelijk de top 20 thema feesten. Een uniek gethematiseerd feest is namelijk ontzettend leuk en geeft het feest extra sfeer. Voor bijna elk feest hebben wij wel een themafeest dj. Voor veel thema’s is onze videodisco een match. Onze vj mixt dan videoclips. Ook leuk: een dj met saxofonist zoals Sax Up The DJ. Of je nu een bedrijfsfeest een unieke sfeer wilt geven, de bruiloft compleet eigen wil maken of een verjaardag wil thematiseren, hieronder vind je de inspiratie met de Top 20 Thema feesten.

1. DISCO PARTY MET 70’S, 80’S, SPIEGELBOL  EN VERLICHTE DANSVLOER

6. BLACKLIGHT PARTY MET WITTE OUTFITS EN WITTE DJ SHOW

Wanneer je het thema hebt gekozen wat past bij jouw feest kun je deze in ieder detail uitwerken. Of het nu gaat om de decoratie van de locatie of de kleding van de gasten. Wij helpen je er graag bij. We regelen het casino, nemen een verlichte dansvloer en spiegelbollen mee, boeken een zanger of entertainer. We komen met onze Karaoke Drive-in Show. Ook kun je er bij een themafeest voor kiezen om bijvoorbeeld een witte dj show te laten komen bij een Blacklight Party of een speciale LED dj show bij een LED of Disco feest. Iedere keuze en ieder detail telt als het gaat om jouw thema. Succes en veel plezier bij jouw thema feest!

Eigenlijk wilde ik graag artiest worden. Helaas kan ik niet zingen of een instrument bespelen. Met zo’n 125 optredens per jaar als allround dj leid ik toch een artiestenbestaan. Sinds 2003 mix ik fulltime hits & classics op privé-feesten en zakelijke evenementen op de meest uiteenlopende en bijzondere locaties door heel Nederland. Het is geweldig om gasten te vermaken met muziek, remixen én videoclips. Helemaal als ik dat doe met live artiesten zoals een saxofonist of bands. Ik hou van muziek en de verschillende emoties die je ermee kan losmaken. Wil je meer weten? Lees dan m’n volledige biografie en klik hieronder op website.

https://ambitious.nl/themafeesten-top-20/