Feesttent huren met capaciteit tot 300 personen VDB VERHUURVoor ieder feest tot 300 personen kun je bij VDB Verhuur een feesttent huren. De 10-hoekige feesttent is uitermate geschikt voor evenementen en particuliere gelegenheden. De feesttent heeft een oerdegelijke constructie en is plaatsbaar zonder pilaar in het midden. Dit bespaart aanzienlijk veel praktische ruimte en zichtverlies. De 10-hoekige feesttent is op iedere ondergrond te plaatsen. Indien gewenst leveren en leggen wij ook een houten festival vloer.

De feesttent is erg sfeervol door zijn vele hoeken. De 10 hoeken vormen een mooie balans tussen gezelligheid en praktische ruimte. Het middelpunt van de tent vormt de perfecte locatie voor de dansvloer, omringd blijft er voldoende ruimte over voor tafels, stoelen, een toog en dergelijke zaken. Zoals je op de foto’s ziet heeft de tent 2 dubbele deuren, vier ramen en vijf dakramen. Dat zorgt voor aangenaam lichtinval. Indien wenselijk is de feesttent ook zonder zeilen aan de zijkant op te bouwen zodat er een ‘kiosk feesttent’ ontstaat.

De 10-hoekige feesttent wordt geheel op locatie geleverd, opgebouwd en gedemonteerd na afloop van jouw festiviteit. Indien gewenst leveren wij ook een nostalgisch en sfeervolle toog met ingebouwde spoelbakken. Ook onze sfeervolle vuurton, waar in de latere uurtjes nog genoten kan worden van een behaaglijke warmte, wordt erg gewaardeerd door de gasten.

Is de tijd aangebroken om er een feestje van te maken? Informeer bij Anita voor beschikbaarheid en prijzen. Bij voorkeur bellen naar: +32 493679332.

De verhuurders Hans en Anita zijn tevens uitbaters van Café Biljart te Arendonk, een dorpje net over de Belgische grens bij Turnhout. Hier ben je ook hartelijk welkom om spontaan eens binnen te lopen en te informeren naar de mogelijkheden betreft feesttent huren.

source