Docu: Boerenrock – Van feesttent naar gruwelijk groot festival | RTV DrentheEen documentaire over vijftien jaar Boerenrock. Het begon als een tentfeest naast de plaatselijke kroeg. En inmiddels is het Boerenrockfestival in Drouwenermond uitgegroeid tot een meerdaags festival waar 50.000 man op afkomt. Hoe groeide het festival uit tot dit succes? Abonneer hier:

Meer RTV Drenthe?

‘RTV Drenthe is, als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron, de spil in de Drentse samenleving’, dat is onze missie. We vinden het belangrijk om contact te houden met u als kijker, luisteraar en online gebruiker. Onze slogan is niet voor niets Altijd in de buurt. Dat betekent dat we aandacht hebben voor nieuws, sport, politiek, kunst en cultuur en dat we participeren in verscheidene evenementen in Drenthe.

Op het RTV Drenthe YouTube kanaal publiceren we verscheidene video’s met recent nieuws in verschillende categorieën. Denk aan RTV Drenthe sport en met ons befaamde circuit TT assen natuurlijk ook vooral motorsport. Daarnaast publiceren we ook langere nieuwsitems en documentaires over misdaad, economie etc.

#boerenrock #festival #drenthe

source