De Dikste verhuizing van Nederland! CheckStudenten helpen verhuizen kan ook een feestje zijn! Benieuwd hoe wij dat doen?
V Capabele hulp = 60 vrienden op de gastenlijst
V Makkelijke zittende kleding
V Verdeel de taken goed
V Genoeg eten en drinken
V Een lekker muziekje @Bizzey
Check nu de aftermovie van het Dikste Verhuisfeest!

In deze video de winnaar van onze campagne waarbij we de dikste verhuizing van Nederland weggegeven hebben!
De originele campagne tekst:
Wie gun jij de Dikste verhuizing van Nederland!?

Wij hebben ons neefje Rik geholpen met verhuizen en vonden dat deze dag vol dozen sjouwen wel een epische afsluiter, geheel in Diks-stijl kon gebruiken.

Wil jij kans maken op net zo’n dik (ver)huisfeest met BIZZEY? Ga dan naar www.diks.net/feest/ en geef je via Brand Your Party op als host.

D-Team Verhuisbus huren
Verhuizen is een nieuwe stap in je leven. Of je nu gaat samenwonen, op jezelf gaat wonen of gaat studeren in een nieuwe stad, een verhuizing verdient de juiste aandacht, een goede voorbereiding en het beste materiaal. Diks Autoverhuur helpt je daarom graag op weg met de stoere D-team bestelbus uit de video. Huur ‘m nu op www.diks.net!

Vijf dikke verhuistips van Diks
Om er zeker van te zijn dat je verhuisdag vlekkeloos verloopt hebben we 5 dikke verhuistips opgesteld die voldoen aan de Diks-norm.

1. Zorg dat je op tijd capabele hulp hebt geregeld
Vele handen maken licht werk, dus regel genoeg vrienden die je kunnen helpen op de verhuisdag. Weet je gelijk wie je echte vrienden zijn en wie Sjaak Afhaak. Sjouwen ho maar, maar bij de housewarming staat hij front row.

2. Verhuizen gaat het best in makkelijk zittende kleding
Op de verhuisdag werk je jezelf aardig in het zweet. Speciaal daarvoor hebben we het D-team verhuisshirt ontworpen. Zo houd je je zondagskloffie helemaal fresh. Bovendien geeft het net dat kleine beetje extra stijl en comfort aan je crew.

3. Verdeel de taken goed
Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Die vriendin die altijd in de sportschool rondhangt? Laat haar lekker de bank naar boven sjouwen! En je andere maatje met oog voor detail? Die kan de inrichting voor z’n rekening nemen! Zo weet je zeker dat je nieuwe bezemkast helemaal Feng Shui wordt.

4. Regel genoeg te eten en te drinken
Verhuizen kost een hoop energie. Belangrijk dus om alle energie op pijl te houden gedurende de dag. Met een gezond ontbijt, stevige lunch, genoeg snacks en koude dranken weet je zeker dat iedereen er voor de volle 100% tegenaan gaat.

5. Met een lekker muziekje houd je de sfeer erin!
Verhuizen is hard werken. Dit betekent natuurlijk niet dat er tijdens je verhuisdag geen ruimte is om te chillen! Een lekker muziekje zorgt voor sfeer en levert bovendien de nodige arbeidsvitaminen op.

Want niet alleen bieden wij de beste bestelbussen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ook onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Heb je straks op onze website de juiste verhuisbus gevonden, dan kunt u deze meteen huren. Want Diks Autoverhuur is altijd bereikbaar.
Je hebt meteen gevonden wat je zoekt. Indien gewenst bezorgen wij jouw bestelbus zelfs. Check www.diks.net/voertuigen/ voor onze bussen.

source