Bedrijfsuitje met Retro Beetle Cabrio\’s & VW hippie busjes


Het ultieme gevoel van de jaren ’60 & ’70 beleven jullie in onze Retro Beetle Cabrio’s & VW hippie busjes. De combinatie van samen navigeren, opdrachten en een hilarische prijsuitreiking maken dit tot een topdag!

Het is nu ook mogelijk om nu een corona uitje te doen bij Kever Cabrio Rally Groene hart. Je krijgt een VW Beetle Cabrio mee. Je gaat een leuke puzzeltocht maken door het Groene Hart, je rijd een leuke route waar je van alles te zien krijgt. 
Je kan er voor kiezen om een pitstop te maken bij een boerderij met een biologische landwinkel voor bijv. een heerlijke fles verse melk, stuk kaas , lekker ijsje en allerlei andere heerlijke biologische producten. Ook is het mogelijk om een door ons samengestelde picknickmand mee te nemen en tijdens de rit een rustige plek op te zoeken waar je kan genieten van de goed gevulde mand.

Ook staan er een aantal stalletjes met tulpen langs de route dus je kan ook nog een bloemetje voor je moeder/buurvrouw/vriendin of oma meenemen! 

Het is een super leuk ochtend of middag vullend programma met bijvoorbeeld je geliefde, vader, moeder, zus, broer en/of kids! Én laat het de komende tijd nou eens heerlijk weer worden! 

Tip: hoe leuk is het om in deze bizarre tijd bijvoorbeeld je verjaardag zo te vieren met het gezin?! 

P.S. Natuurlijk houden wij ons aan de regels van het RIVM, doen jullie dat ook? Zo mag je alleen met personen waarmee je samenwoont komen voor deze gave tour, geven we elkaar geen handen, blijven wij (personeel Kever Cabrio Rally en de klant) minimaal 1,5 meter bij elkaar vandaan en ontsmetten wij de auto’s grondig na gebruik. Ook staat er een flesje met desinfecterende handgel in de auto. 

Lijkt dit je wat? Vul het onderstaand formulier in.

*Dit concept is geldig vanaf 23 april t/m 1 juni 2020! 

Bedrijfsuitje & BBQ op 1 locatie 1 x boeken

                              

Wij organiseren vanuit Aarlanderveen jullie bedrijfsuitje. Midden in het Groene hart zijn wij met 30 minuten bereikbaar van de vier grote steden. Rijdt in de favoriete Beetle cabrio of kies voor de originele VW T2 hippie busjes. Dit is nu al het meest populaire rallyuitje! Jullie nemen zelf plaats achter het stuur en rijden individueel per equipe een prachtige rally door het mooiste gebied van Nederland, het Groene Hart. Dit allemaal met de uitdaging van diverse navigatiemethoden, vragen en opdrachten om op te lossen. De middag wordt afgesloten met een consumptie & hilarische prijsuitreiking.

Alle arrangementen duren tussen de 4 & 8 uur

(Prijzen excl. btw gebaseerd op groepen van 40 personen)

Horeca opties:
Barbecue € 18,95 incl btw
Lunch vanaf € 11,50 incl btw
Op onze Start & Finish locatie Horeca Hoeve Oosterman

Inbegrepen bij alle rally’s:
Ontvangst binnen in één van onze zalen of buiten op het terras met buitenbar uitkijkend over de polders, bij horeca hoeve Oosterman midden in het Groene Hart
Gratis parkeren op eigen terrein

koffie, thee en iets lekkers

Verzorgen van de teamindelingen
Road book met jullie bedrijfslogo
Rally met diverse navigatiemethodes
Rally puzzeltocht
Gepassioneerde begeleiding
Hilarische afsluiting met consumptie en beker voor het winnende equipe
Groepsfoto
Brandstof, wij tanken voor u!
Verzekering WA casco, personeninzittenden, rechtsbijstand voor de verhuur
Reserve auto’s
CO2 compensatie

Onze rally’s in de beetle cabrio of VW hippie bussen kun je altijd combineren met extra activiteiten. Dit kan als pitstop onderweg of in de vorm van een wisselprogramma of workshop. In de combinatie met het sloepvaren gaan jullie ook een mooie tocht maken in elektrische sloepen over de Nieuwkoopse plassen. Genieten van de prachtige natuur. Heel erg leuk is ook de combinatie met streekproducten. Tijdens deze speciaal uitgezette route bezoeken jullie een aantal boerderijen waar je de ingrediënten ophaalt voor de kookworkshop ’s avonds.

Graag tot ziens om er samen een topdag van te maken!



https://www.teamuitstapje.nl/arrangement/203/kever-cabrio-rally-groene-hart