Bedrijfsfeest Caroussel van Smaek en Vermaek


Avondvullend programma met Smaek en Vermaek.

We gaan doordraaien deze avond!
Deze avond heeft van alles te bieden: Een spelletje spelen, drankje doen, verrast worden, voetjes van de vloer en lachen, gieren, brullen. In een carrouselvorm gaan we plezier en genieten van al het leuks en lekkers dat deze avond te bieden heeft. We nemen je mee in een draaimolen van Smaek en Vermaek, waar ouderwetse gezelligheid in een modern jasje wordt gestoken. Een avond waarin je wordt verrast met activiteiten, lekker smaken en een vermaekelijk feestje.

Duur : 5 uur
Aantal personen : 40-400 personen

Programma :

Ontvangst
We heten iedereen van harte welkom in deze Caroussel van Vermaek met een lekker glaasje bubbels.

Activiteiten (2 uur)
Mogelijkheid tot het spelen van deze spellen. Of je gaat al lekker wat borrelen en je laten vermaken door onze tafelgoochelaar.
– Bowling
– Shuffle
– Tafelgoochelaar (gedurende arrangement)
– Cornhole (inbegrepen bij meer dan 150 personen)

Feest! (3 uur)
– Walking diner (gedurende arrangement)
– DJ’s – Vermaekparty (3 uur)
– Drankarrangement (5 uur)

Afsluiting

Meer info over de activiteiten
Gedurende de avond maken we ruimte voor het spelen van bowling en shuffle. Bij groepen boven de 150 personen breiden we dit uit met Cornhole. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om een spelletje te spelen.

Meer info over het feest!
De DJ’s zorgen voor groots vermaek. Midden op het podium plaatsen we ons heuse touwtje-trek-mechanisme. Hieraan hangen allerlei bordjes met ieder een uniek muziekgenre. Deze genres maken we op maat voor iedere show. TOUWTJE TREKKEN Om te bepalen welk genre we 15 minuten lang gaan draaien, halen we iemand uit het publiek om bij ons te komen touwtje trekken. Wie weet dagen we je wel uit om jouw favoriete muziekgenre naar boven te vissen.

Details walking diner
Gedurende het arrangement serveren we de lekkerste gerechten:
– Verschillende soorten vers gebakken pizza
– Verschillende soorten vers gemaakte sushi
– Rundercarpaccio
– Mini brioche hamburger
– Varkenswang met eigen jus en seizoensgroenten
– Bittergarnituur (3 stuks p.p.)

Details drankarrangement (het drankarrangement bestaat uit de volgende dranken):
Brand Pilsner Huiswijnen: Wit, Rood, Rosé Frisdranken en fruitsappen Koffie en thee Amstel Radler (2.0% en 0,0%) Liefmans Heineken 0,0% Jonge Jenever Sherry Medium & Dry Rode & Witte port Bovenstaande is voor de duur van 5 uur. Begin- en eindtijd zijn afhankelijk van jullie wensen en onze beschikbaarheid.

Meer informatie over de DJ’s en eventuele extra opties : Vraag het ons!https://www.teamuitstapje.nl/arrangement/532/bedrijfsfeest-caroussel-van-smaek-en-vermaek