Autoverhuur, hoe werkt dat? | BOVAG zoekt het uitJe komt weleens ruimte tekort in je auto als je op vakantie wilt of bijvoorbeeld voor een verhuizing. Om speciaal hiervoor een nieuwe auto aan te schaffen is zonde, omdat er ook een goed alternatief is. Benieuwd wat voor alternatief? Abonneer je hier:

—————
Meer weten?

Het verhuuraanbod reikt van een bestelbus tot aan een auto met trekhaak. Rij je normaal gesproken een elektrische auto, maar is de actieradius te laag voor een vakantie naar bijvoorbeeld Italië dan kan je ervoor kiezen een benzine- of dieselauto te huren voor bepaalde tijd. Maar waar moet je beginnen? Je kunt natuurlijk online al heel veel uitzoeken, maar ook langsgaan bij een verhuurbedrijf is een optie.

Sebastiaan wil een grotere auto huren voor zijn vakantie en zoekt uit wat je allemaal nodig hebt als je een auto gaat huren. De verhuurder heeft zijn rijbewijs nodig en een document als bijvoorbeeld een groene kaart waar het huidige adres van Sebastiaan op vermeld staat. Dit is nodig om bijvoorbeeld een boete door te kunnen sturen. Let er op dat de eigen bijdrage bij schade vermeld staat op het huurcontract, bij verhuurbedrijven die aangesloten zijn bij BOVAG is dat verplicht! Sebastiaan kiest ervoor om het eigen risico af te kopen. Voordat Sebastiaan weggaat checkt hij samen met Sander de auto op schades die vermeld staan op een speciaal formulier. Controleer dit als huurder ook goed, zodat je geen problemen kunt krijgen achteraf!

BOVAG zoekt het uit is een Youtube-serie waarin coureur Sebastiaan Bleekemolen samen met een expert op zoek gaat naar het antwoord op allerlei vragen over bijvoorbeeld het huren van een auto, accurevisie, elektrisch rijden en het aanschaffen van een racefiets. Sebastiaan Bleekemolen ging op jonge leeftijd vaak met zijn vader Michael mee naar het circuit en is al ruim 20 jaar niet van de racebaan af te slaan, hij schittert onder meer in de Clio Cup.

———————–

Op het YouTubekanaal van BOVAG geven we je tips en tricks. Kom alles te weten over rijlessen, caravans, campers, aanhangwagens, fietsen, scooters, e-bikes, auto’s en motoren. Bijvoorbeeld over het aansluiten van de breekkabel of wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden van je caravan. Maar ook over banden, brandstof, schadeherstel en het huren van een auto. In onze BOVAG Techneutentaal video’s leggen we je verschillende vaktermen uit zoals de APK, distributieriem, luchtmassameter en EGR-klep.

BOVAG is een breed geaccepteerd keurmerk, dat kwaliteit garandeert. Zekerheden als BOVAG Garantie en BOVAG Hulp bij Klachten zorgen dat je zonder zorgen zaken kan doen met een vertrouwd BOVAG-bedrijf. De BOVAG-leden zorgen dat je zorgeloos kunt genieten van bijvoorbeeld een fiets, oldtimer of camper.

—————

Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal:

Volg BOVAG ook op:

Website:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#bovag #bovaggarantie #bleekemolen

source