Action Free Fall Promo Event, Attractie Verhuur Action EventsAction Free Fall informatie:

Bij Snowplanet in Velsen was er een promo event voor de Action Free Fall
van onze partner Big Airbag. Met Professionele Cliff divers Michal Navratil (CZ) and Alain Kohl (LU) en Nederlandse talenten Mees van Lierop and Bart van der Linden, Met sprongen van 38 meter was het geheel zeer spectaculair!
Meer weten over Action Free Fall?

Action Free fall is een splinternieuwe aktiviteit van Action Events. Vanuit een schaarhoogwerker mogen de deelnemers springen op een super groot en zacht airbag. Een zgn ‘urban’ aktiviteit voor de sportieve jeugd. De maximale sprong hoogte voor deelnemers bedraagt 10 meter. 2 Begeleiders zorgen voor een veilige uitvoering. Deelname is mogelijk vanaf minimaal 12 jaar (160 cm) Op verzoek kan er ook gezorgd worden voor een demo team die van grotere hoogtes springt met salto’s en schroeven, incl. geluidsinstallatie. In de jaren negentig noemde Action Events dit High Diven, Nu is deze aktiviteit terug in een verbeterde uitvoering!

Attractie huren

Attracties huren bij Action Events. De indoor en outdoor attractie verhuur van Action Events onderscheidt zich ten op zichte van andere aanbieders in dit segment vanwege hun bijzondere uitvoering en natuurlijk door het unieke karakter van de attracties.
Een aantal attracties zijn zelfs door Action Events ontworpen en gebouwd en worden tevens geëxporteerd naar het buitenland.

Meer informatie:

source